Mario Lemina, PSG maçında yok!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ikinci maçında Ali Sami Yen'de Paris Saint Germain'i konuk edecekken sarı-kırmızılılarda şok bir gelişme yaşandı. Cimbom'da Mario Lemina zorlu mücadelenin kadrosuna alınmadı.

Şampiyonlar Ligi ilk maçında deplasmanda Club Brugge ile berabere kalan Galatasaray, Devler Ligi'nde ikinci maçında Paris Saint Germain ile karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma öncesinde Cimbom'da şok bir gelişme yaşandı. Sağ uyluk fasyasında kanama tespit edilen oyuncumuz Mario Lemina, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak Paris Saint-Germain maçının kamp kadrosunda yer almadı. 

LEMINA YERİNE SERI 
Galatasaray'da Paris Saint Germain maçında Mario Lemina yerine Jean Micheal Seri'nin görev alması bekleniyor. Sarı-kırmızılılarda orta sahanın Steven Nzonzi-Younes Belhanda ve Seri'den kurulması bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0