Manchester United, Falcao'nun peşinde!

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde büyük uğraşlar sonucunda kadrosuna kattığı Radamel Falcao için sıcak bir iddia ortaya atıldı. İspanyol basınında çıkan haberde Premier Lig'in dev ekibi Manchester United'ın Kolombiyalı golcüyü gündemine aldığı ve Ocak ayında bir teklif yapacağı iddia edildi.

İspanya'da yayım yapan Don Balon dergisinin iddiasına göre; Yaz transfer döneminde Romelu Lukaku'yu Inter'e satan ancak golcü futbolcunun yerini dolduramayan Manchester United forvette yaşadığı sorunu Radamel Falcao ile çözmek istiyor. Kırmızı Şeytanlar'ın Kolombiyalı golcü futbolcu için Ocak ayında Galatasaray'a 7 milyon euroluk bir teklif yapacağı iddia edildi.

DAHA ÖNCE OYNAMIŞTI
El Tigre, 2014-2015 sezonunda kiralık olarak Manchester United formasını giymişti. Falcao, İngiliz devinde 29 maçta sahaya çıkarken 4 gol atmış ve 5 de asist üretmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0