Thomas Tuchel: Fatih Terim'le karşılaşmak rüya gibi.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ikinci maçında Ali Sami Yen'de Paris Saint Germain'i konuk edecekken maç öncesinde basın mensuplarına konuşan Fransız ekibinin çalıştırıcısı Thomas Tuchel, Fatih Terim'den övgüyle söz etti. 

FATİH TERİM İLE KARŞILAŞMAK BÜYÜK BİR GURUR
Şampiyonlar Ligi ikinci haftasında Galatasaray'a konuk olacak olan Paris Saint Germain'de teknik direktör Thomas Tuchel, beIN Sports'a konuşurken Fatih Terim'e övgü yağdırdı. Deneyimli teknik adam yaptığı açıklamada, "Fatih Terim'le karşılaşmak rüya gibi.  Fatih Terim çok deneyimli bir teknik direktör. Benim takımımla oynayacak bir takımı yönetiyor olması benim için bir rüya gibi. Böyle teknik direktörlerle karşılaşmak büyük bir gurur." ifadelerini kullandı.

İNANILMAZ BİR ATMOSFER
Thomas Tuchel, Ali Sami Yen'deki atmosferle ilgili de övgü dolu sözlerde bulundu. Tuchel, "Herkes bana Galatasaray'ın stadının, atmosferinin inanılmaz olduğunu söyledi. Bizim amacımız iyi maç çıkarmak, büyük bir takıma karşı oynuyoruz. Amacımız böyle bir atmosferde kalitemizi ortaya çıkarmak." sözlerini söylerken, "Real Madrid maçından daha zor bir maç bizi bekliyor." açıklamasını da yaptı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0