2020'nin ilk imzası Steven Nzonzi olacak!

Sezon başında Roma'dan bir yılı bedelsiz, ikinci yılı da opsiyonlu olmak üzere kiralanan başarılı Fransız orta saha oyuncusu Steven Nzonzi gösterdiği performansla alkış alırken, yıldız oyuncu için flaş bir iddia ortaya atıldı. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; yaz transfer döneminde kadrosunu önemli yıldızlarla güçlendiren Galatasaray'da beklentileri karşılayan tek isim Steven Nzonzi oldu. Teknik heyetin "Nzonzi olmasa orta sahada dağılırdık" diye övdüğü Fransız ön libero için İtalya'dan flaş bir iddia geldi. İtalya Ligi ekiplerinden Torino'nun devre arası için Steven Nzonzi ile ilgilendiği ve girişimde bulunacağı ileri sürülmüştü ancak Galatasaray'ın 30 yaşındaki futbolcuyu bırakmaya niyeti yok. 

Teknik direktör Fatih Terim'in transferinde ısrarcı olduğu ve performansından da bir hayli memnun olduğu Steven Nzonzi için Galatasaraylı yetkililere devre arasında harekete geçmeleri talimatını verdi. Galatasaray sezon başında oyuncunun kiralama sürecinde sözleşmeye koyduğu özel madde sayesinde Steven Nzonzi'yi sadece 500bin Euro kiralama bedeliyle bir yıl daha kadrosunda tutabilecek. 18 milyon Euro satın alma opsiyonu bulunan yıldız oyuncu için Roma'ya bu rakamın üzerinde bir teklif gitmedikçe Fransız oyuncu yeni sezonda da Galatasaray'da kiralık olarak forma giyebilecek.

30 yaşındaki Steven Nzonzi sezon başında katıldığı Galatasaray'da toplamda 8 maça çıktı ve bu maçların tamamında ilk 11'de forma giyerken 90 dakika sahada kaldı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0