Fatih Terim yönetimden o ismi istedi!

Tarihinin en kötü başlangıçlarından birini yapan Galatasaray'da değişiklikler yapılıyor. Fatih Terim'in mevcut kadronun oynadığı oyunu beğenmemesinden dolayı ve sahada yeterli şekilde efektif oyun oynanmamasından dolayı ilk işi sistem değişikliği yapmak, ikinci işi ise kadroya takviyede bulunmak.

Milliyet'in haberine göre; Süper Lig'in 7. haftasında sona gelinmesine rağmen Sarı-Kırmızılılar halen bekleneni verebilmiş değil. Birçok yeni ismi kadrosuna katan Galatasaray'da, özellikle büyük beklentilerle transfer edilen Falcao şu ana dek beklentilerin çok altında kaldı.

Öte yandan kanat organizasyonlarında da başarısız bir grafik çizen Cimbom'da Terim devre arasında hızlı kanat oyuncularının alınmasına yönelik talimat vermişti.

Gençlerbirliği beraberliği sonrasında 'Ocak ayını' işaret eden teknik direktör Fatih Terim özellikle işlemeyen kanat atakları üzerinde duruyor.

Terim'in Porto B Takımında oynayan Joao Mario'yu takımında görmek istediği bildirildi. Tecrübeli teknik adamın, yarın Hollanda ile Portekiz U20 milli takımları arasında oynanacak maçta genç futbolcuyu izlettireceği gelen haberler arasında.

2000 doğumlu kanat oyuncusunun, 'Bruma gibi patlama yapma potansiyeli' olduğu ifade ediliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0