7DAYS EuroCup | Galatasaray Doğa Sigorta ilk mağlubiyetini aldı..



Galatasaray Doğa Sigorta, 7DAYS EuroCup D grubu 3.hafta maçında deplasmanda Unicaja Malaga ile karşılaştı. Üç çeyrek boyunca kafa kafaya giden maçı son çeyreğin ilk beş dakikasında felaket oyunu sonrası 88-83'lük skorla kaybeden takımımız, Avrupa macerasındaki ilk mağlubiyetini aldı. Maçın hikayesi ise şu şekilde:

Maça Webster-Göksenin-Harrison-Whittington-Auguste ilk beşiyle başlayan Galatasaray Doğa Sigorta, maçın hemen başında 7-0'lık bir seri yakaladı. Bu serinin ardından kendine gelen ev sahibi ekip, skorda takımımıza cevap verse ilk çeyreğin sonucunda skor 18-21 Yenilmez Armada lehine oldu. İkinci çeyrekteki ilk sayılarını Ben Moore ile bulan takımımız, rakibine hücumda dur diyemedi ve ilk defa bu çeyrekte 28-27 geri düştü. Çeyreğin geri kalanında iki takım da karşılıklı skorlar üretince ilk yarı 41-39 Unicaja Malaga lehine sonuçlandı.

İkinci yarıya iki takım da karşılıklı basketlerle başladı. Oldukça fazla faule ve top kaybına sahne olan üçüncü çeyrek sonucu  Unicaja Malaga lehine 64-58 tamamlandı. Son çeyreğe 14-2'lik seriyle başlayan ev sahibi ekip çeyreğin 4.dakikası geride kalırken farkı 18 sayıya kadar çıkardı. Bu skordan  sonra kendine gelen Yenilmez Armada, 11-0'lık seri yakalayıp skoru 78-71'e getirse de konuk ekip yine oyuna ağırlığını koydu ve maçı 88-83'lük skorla kazanmasını bildi.

Takımımızda oyuncularımızın istatistikleri ise şu şekilde:



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0