Ali Sami Yen'den çıkış yok!

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında evinde Sivasspor karşısında 3 puanı 3 golle alan Galatasaray iç sahadaki yenilmezlik serisini 40 maça taşıdı. Ali Sami Yen'i tabir-i caizse yıkılmaz bir kaleye çeviren Fatih Terim'in öğrencileri, bu faktörü şampiyonluk yürüyüşünde kendisine büyük bir avantaja çevirmeye hazırlanıyor.

Son 2 sezonda ligde elde ettiği şampiyonluklarda iç sahadaki performansıyla kilit rol oynayan Galatasaray, bu sezonda da Ali Sami Yen'de başarılı performansını sürdürüyor. Sivasspor'u evinde 3-2 mağlup eden Galatasaray iç sahadaki yenilmezlik serisini 40 maça çıkardı. Cimbom hem kulüp tarihinin en uzun serisini yaşıyor, hem de ligde devam eden en uzun serinin sahibi konumunda yer alıyor. Galatasaray geride kalan 40 maçta 33 galibiyet alırken 7 de beraberlik elde etti. Bu alanda Aslan'ın dünya çapındaki tek rakibi İngiliz devi Liverpool oldu. 

SON YENİLGİ KASIMPAŞA'YA KARŞI
Premier Lig'de iç sahada 44 maçtır kaybetmeyen Liverpool, bu karşılaşmalarda 34 galibiyet - 10 beraberlik aldı. İngiliz ekibinin arkasında en uzun iç saha yenilmezlik serisine sahip olan Galatasaray, ligde son olarak 2016-2017 sezonunda 30.hafta karşılaşması olan Kasımpaşa mücadelesinde Ali Sami Yen'den mağlubiyetle ayrılmıştı.

Ali Sami Yen'de oynadığı son 40 lig maçında rakip filelere 102 gol bırakan Fatih Terim'in öğrencileri, kalesinde sadece 25 gol gördü.  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0