Emre Akbaba'ya durmak yok!

Geçtiğimiz sezonun son bölümünde Çaykur Rizespor deplasmanında ayağı kırılan ve bu nedenle uzun süredir sahalardan uzak kalan Emre Akbaba ligin ikinci yarısına yetişmek için tüm gücüyle mücadele etmeye devam ediyor. 27 yaşındaki oyuncu ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmalarının ardından saha içi çalışmalara başladı.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; geçen sene yaşadığı üzücü sakatlık sonrası geçirdiği ameliyatın ardından rehabilitasyon sürecine giren Emre Akbaba, günün büyük bölümünü çalışarak geçiriyor. Antrenmanlar sırasında fizyoterapist eşliğinde koşu yapan yıldız futbolcu, idman öncesi ve sonrasında da özel bir program uyguluyor. Galatasaray Sağlık Kurulu'nun durumunu yakından takip ettiği yıldız oyuncunun her gün 6 saat civarında hazırlık yaptığı ve ligin ikinci yarısına yetişmeyi hedeflediği belirtiliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0