Luyindama'ya yakın markaj!

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon devre arasında Belçika ekibi Standart Liege'den kiraladığı ve sezon sonunda da satın alma opsiyonunu kullandığı Christian Luyindama gösterdiği performansla alkış alırken, Kongolu başarılı savunmacıyı Premier Lig'den iki kulüp yakından takip ediyor.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Geçen sezon devre arasında Galatasaray'ın kadrosuna kattığı Cristian Luyindama kısa sürede taraftarların sevgilisi haline geldi. Kongolu yıldız Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla İngiliz kulüplerinin dikkatini çekmeyi de başardı. Alınan bilgilere göre West Ham United ve Wolverhampton, başarılı savunmacıyı yakından izliyor. İki kulüp de 25 yaşındaki stoperi Brugge ve PSG maçlarında canlı izleyerek rapor tuttu. İki kulübün devre arasında Galatasaray'ın kapısını çalacağı öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar 8 milyon Euro ödediği Luyindama için 15 milyon Euro'nun üzerinde bir teklif bekliyor.

Christian Luyindama bu sezon Galatasaray forması altında 9 resmi karşılaşmada forma giydi ve 810 dakika süre aldı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0