Galatasaray'a formadan 27 milyon TL!

Sezon başında kadrosunda başta Radamel Falcao olmak üzere Steven Nzonzi, Jean Michael Seri, Mario Lemina gibi yıldız isimleri katan Galatasaray'da saha içi performans ne kadar yüzleri güldürmese de taraftarın formalara ilgisi yönetimin yüzünü güldürüyor. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Radamel Falcao transferiyle birlikte kombinelerde ek satış başlatan ve Türkiye rekoru kırarak 40bin kombine satan Galatasaray'da bu sezon forma satışları da rekor seviyeye ulaşmak üzere.. Fenerbahçe ve Paris SG karşılaşmalarının haftasında 10 milyon TL'nin üzerinde gelir elde eden Galatasaray Store'da sezon başından beri satılan formalardan da yaklaşık 27 milyon TL gelir elde edildi. Sponsor firmanın forma satışından payı düşüldüğünde Galatasaray'ın bu sezon sadece forma ve ürün satışından 10 milyon TL civarında ciro kulübün kasasına girdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0