Falcao'nun eşinden sakatlık açıklaması!

Sezon başında transferi için gün sayılan Radamel Falcao için şimdi de sakatlık için geri sayıma geçildi. Uzun bir süredir takımdan ayrı kalan Kolombiyalı yıldız oyuncu, dün sahada fizyoterapist eşliğinde özel çalışmalar gerçekleştirirken 33 yaşındaki oyuncunun hafta içi oynanacak olan Real Madrid karşılaşmasında oynayıp - oynamayacağı merakla bekleniyor!

Şampiyonlar Ligi'nde grubun ikinci maçı olan PSG karşılaşmasında ayağına aldığı darbe sonrasında aşil tendonundan sakatlandığı açıklanan Radamel Falcao yaklaşık 18 gündür takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde özel çalışmalar yapıyor. 33 yaşındaki santrforun eşi Lorelei Taron'dan konuyla ilgili gündem yaratan bir son dakika açıklaması geldi. Taron, tıpkı transfer döneminde olduğu gibi sakatlık döneminde de taraftarların mesajlarına maruz kalıyor. Yıldız oyuncunun eşi bugün kişisel sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımın altına bir taraftarın "Yenge, Radamel'i özledik. Yeniden oynamaya ne zaman başlayacak?" sorusuna verdiği yanıtta "Endişelenmeyin. Birkaç gün içinde..." sözleriyle tabir-i caizse gönüllere su serpti. Bu açıklama, salı günü Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'le oynanacak dev karşılaşma öncesi Sarı Kırmızılılar'ı heyecanlandırdı.

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Radamel Falcao, takımının Süper Lig'de oynadığı Gençlerbirliği ve Sivasspor karşılaşmalarında sakatlığı nedeniyle sahadaki yerini alamamıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0