Sofiane Feghouli geri dönüyor!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim milli aranın dönüşünde Sivasspor maçında dinlendirdiği Sofiane Feghouli'yi yeniden takıma monte etmeye hazırlanıyor. Deneyimli teknik adam hafta sonu dinlendirdiği yıldız oyuncusuna Real Madrid maçında yeniden ilk 11'de şans verecek. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Gençlerbirliği deplasmanında alınan beraberliğin ardından Sivasspor karşılaşmasında takımda önemli bir revizyona giden Fatih Terim, hafta içi oynanacak Real Madrid karşılaşmasında yıldızlarını yeniden sahaya sürecek. Milli arada ülkesi Cezayir'in formasını giyen ve 16 Ekim'de takıma katılan Sofiane Feghouli hafta sonu Sivasspor karşılaşmasında kadroda yer almayarak dinlendirilmişti. Yıldız oyuncunun zorlu Real Madrid karşılaşmasında ilk 11'deki yerini alması bekleniyor.

Sivasspor karşılaşmasında başarılı bir oyun ortaya koyan Emre Mor'u kenara alacak olan Terim, yıldız oyuncunun maç içerisindeki performansına göre Emre'ye süre verecek. Fatih Terim zorlu Real Madrid karşılaşmasında hücumda sol kanatta ise Ryan Babel'e görev verirken, hücumda yine Florin Andone olacak. Orta alanda Nzonzi'nin yanına Seri ve Belhanda'yı sürmeyi planlayan Terim, savunmada özellikle bekler için nasıl bir karar alacağı merak ediliyor. Stoper tandeminde Marcao ve Luyindama'nın yeri garanti olurken, Nagatomo ve Mariano'nun durumu da maç günü belli olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0