Fatih Terim neşteri vuruyor!

Galatasaray'da alınan sonuçlardan ziyade sahaya konulan oyundan bir hayli rahatsız olan teknik direktör Fatih Terim milli aranın ardından takıma neşter vurmaya hazırlanıyor. Gençlerbirliği beraberliği sonrasında bu sezon ligde 7 haftada 10 puan kaybı yaşayan Galatasaray'da ilk olarak formsuzluğun zirvesine çıkan 4 yıldız oyuncu kızağa çekilecek.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; lig sonuncusu Gençlerbirliği'ne iki puan kaptıran Galatasaray'da büyük operasyon kapıda.. Maç sonunda isim vermeden futbolcularına sert mesajlar yollayan Fatih Terim düğmeye basıyor. Tecrübeli hoca radikal kararlar almaya ve takıma neşter vurmaya hazırlanıyor. 4 yıldızı kulübeye göndermeyi düşünen Terim'in diğer futbolcuları da sert şekilde uyaracağı, kadro dışı cezasının ise şu an gündemde olmadığı belirlendi. 

TAKIMIN KONSANTRASYONU ÇOK DÜŞÜK
Skorlardan çok takımın kötü mücadelesinden ve düşük konsantrasyonundan şikayet eden tecrübeli hocanın özellikle Belhanda, Feghouli, Babel ve Mariano'ya kızgın olduğu öğrenildi. Milli aradan sonra 4 yıldızı kulübeye göndermeyi düşünen Fatih Terim'in diğer futbolcuları da sert şekilde uyaracağı, kadro dışı cezasının ise şu an gündemde olmadığı belirlendi. Ligin ilk 3 haftasında 2 gol atan Babel ardından oynadığı 6 maçta kayıpları oynarken, Hollandalı oyuncu maç başına 14 top kaybı yaparak dikkat çekti.

YOUNES BELHANDA TEPKİ ÇEKTİ
Sakatlığına rağmen özveriyle oynamak isteyen ve özel bir maskeyle sahaya çıkan Younes Belhanda ise eleştirilerin odağı oldu. Geldiği günden beri tartışılan isimlerin başında gelen Faslı oyuncunun son maçtaki görüntüsü taraftarı çileden çıkarttı. Gençlerbirliği maçında bir taraftarın kamerasına yakalanan Belhanda adeta eli belinde saha içinde yürüyor. Ayağına gelen topu kontrol edemedikten sonra da vurdumduymaz tavırlar sergiliyor. Bu görüntü Galatasaraylı taraftarları ayağa kaldırdı. Sosyal medyada Faslı yıldız hakkında çok ağır eleştiriler yapılırken, "Devre arası satılsın" yorumları yapıldı.

4 FORMAYA 7 ADAY VAR
Teknik direktör Fatih Terim'in milli aranın ardından savunmada Şener Özbayraklı, Ömer Bayram veya Emre Taşdemir; orta alanda da sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı kalan Seri ve Mariao Lemina'nın yanı sıra Taylan Antalyalı ve kanatlarda da Emre Mor'a şans vermesi bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0