Martin Linnes devre arasında dönüyor!

Yeni sezon öncesinde kadrosuna önemli isimleri takviye eden Galatasaray'da kurallar gereğince federasyona bildirilmeyen isim Martin Linnes olmuştu. Sözleşmesi 3 yıllığına uzatılan Norveçli oyuncunun kadro dışı bırakılması şok etkisi yaratırken, teknik direktör Fatih Terim'in başarılı savunmacı hakkındaki planı belli oldu.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Gençlerbirliği maçı sonrasında özellikle Nagatomo ve Mariano'yu kastederek "ben de hata yapmış olabilirim" ifadelerini kullanan Fatih Terim'in devre arasında Martin Linnes'i yeniden takıma kazandırması beklenirken, hangi isme veda edeceği merakla bekleniyor. Sezon başında transferin son gününde Kasımpaşa ve Trabzonspor ile görüşmesine rağmen anlaşma sağlayamayan Norveçli oyuncu, takımla birlikte çalışmalarını sürdürmesine karşın teknik direktör Fatih Terim'in talimatı doğrultusunda sezonun ikinci yarısına fizik olarak hazır olması için Alberto Bartali ile özel çalışmalar yapacak.

Federasyona bildirilmediği için Şampiyonlar Ligi'nde de forma giyemeyen Martin Linnes'in maç kondisyonunu kaybetmemesi adına hazırlık maçlarında ve U19 takımı ile yapılan antrenman maçlarında da sürekli olarak forma giymesi planlanıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0