Fatih Terim'in Ankara'da imha planı hazır!

Süper Lig'in 7. haftasında Ankara'da Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Galatasaray, zorlu mücadeleyi kazanarak milli araya moralli girmek istiyor. Sarı-kırmızılılarda Fatih Terim'in zorlu deplasmanda kazanmak için yaptığı plan belli oldu. Deneyimli teknik adam başkent ekibini yıldızlarıyla vuracak.

Son 4 maçında galip gelemeyen Galatasaray'da hedef Ankara'dan 3 puanla dönerek milli araya moralli girmek. 3 maçlık cezası sona eren Fatih Terim, Gençlerbirliği maçında kulübedeki yerini alacakken galibiyet planını da yaptı. Deneyimli teknik adam Gençlerbirliği'ni Ryan Babel-Younes Belhanda-Sofiane Feghouli ve Florin Andone'li hücum hattıyla yıkacak. Fatih Terim'in son dönemde performansı düşüş gösteren Babel ile görüşerek ona güvendiğini ilettiği de iddia edildi. 

FALCAO YOK
Galatasaray'da Gençlerbirliği karşılaşmasında Radamel Falcao, Luyindama ve Mario Lemina zorlu deplasmanda forma giyemeyecek. Yıldız futbolcular sakatlıkları nedeniyle Ankara'ya götürülmedi. 

Gençlerbirliği-Galatasaray FIFA 20 simülasyonu...

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0