Jimmy Durmaz forma bekliyor!

Jimmy Durmaz
Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Jimmy Durmaz, Gençlerbirliği deplasmanında forma bekliyor. Sarı-kırmızılıların yaz döneminde oynadığı hazırlık maçlarında iyi bir görüntü sergileyen tecrübeli oyuncu ligin ilk haftasında oynanan Denizlispor maçından sonra ilk 11'de forma şansı bulamadı. 

Süper Lig'de oynanan son 5 maçta sadece 7 dakika forma şansı bulan Jimmy Durmaz, Gençlerbirliği deplasmanında oynamayı bekliyor. Tecrübeli oyuncunun hafta içi idmanlarda sıkı çalıştığı öğrenilirken Babel'in formunun düşmesi sebebiyle Ankara deplasmanında forma şansı beklediği ifade edildi. 

JIMMY ÇALIŞKAN BİR OYUNCU
Jimmy Durmaz'ın menajeri Erk Toros, Radyospor'a açıklamalarda bulundu. Toros, "Jimmy çok çalışkan bir oyuncu. Antrenmanlardan kaytarmıyor. Profesyonel bir şekilde çalışıyor. Kadroda olup olmaması, Jimmy'nin çalışmalarını etkilemez. Görev verilmesini bekler. Fırsat geldiğinde en iyi şekilde değerlendirecektir" dedi.

JIMMY GALATASARAY'I HEP ÖNDE TUTTU
Tecrübeli oyuncunun transfer döneminde Galatasaray'ı hep önde tuttuğunu da belirten Erk Toros, "Yurt dışından da talipliler vardı. En sıcak ilgiyi Galatasaray'a gösterdi. Jimmy'nin tercihi de Galatasaray oldu... İsveç Milli Takımı'na çağrılmamasının orada da kadronun gençleştirilmesinden olduğunu tahmin ediyorum. Sezon sonuna doğru olan milli maç arasında davet gelecektir" diye konuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0