Fatih Terim: 3 puandan başka seçenek yok!

Galatasaray, Süper Lig'in 7. haftasında Gençlerbirliği'ne konuk olacakken sarı-kırmızılılarda tek hedef galibiyet. Maç öncesi takımla görüşen Fatih Terim, PSG karşısında oynanan oyunun Ankara deplasmanında da devam etmesi gerektiğini ifade etti. 

Takvim gazetesinin haberine göre; Şampiyonlar Ligi ikinci maçında Paris Saint Germain karşısında umut veren bir oyun oynayan Galatasaray'da hedef bu oyunu Gençlerbirliği karşısında da oynamak. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim, Ankara yolculuğu öncesi futbolcularıyla toplantı yaptı. İmparator, PSG önünde sergilenen futbolun Gençlerbirliği maçında da sürmesini istedi.

3 PUANDAN BAŞKA SEÇENEK YOK
Fatih Terim'in takıma, "PSG önünde neler yapabileceğimizden kesitler sunduk. Ancak bu mücadele ve enerji artık her maç sahada olmalı. Kaldığımız yerden devam etmeliyiz. 3 puandan başka bir seçeneğimiz yok" dediği öğrenildi. 

Gençlerbirliği-Galatasaray FIFA 20 simülasyonu...

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0