Radamel Falcao yerine Andone!

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Gençlerbirliği'ne konuk olacak Galatasaray'da Radamel Falcao, Luyindama ve Mario Lemina karşılaşmanın kadrosuna alınmadı. Cimbom'da teknik direktör Fatih Terim bu üç isim yerine kullanacağı oyuncuları belirledi.

Galatasaray'da zorlu Gençlerbirliği karşılaşmasında sakatlıkları nedeniyle kadroya alınmayan Falcao, Luyindama ve Lemina yerine oynayacak isimler netleşti. Teknik direktör Fatih Terim, Luyindama yerine Paris Saint Germain maçında başarılı bir performans sergileyen Ryan Donk'a şans verecekken orta sahayı da Nzonzi-Seri-Belhanda 3'lüsüyle oluşturacak. Sarı-kırmızılılarda Radamel Falcao yerine de Florin Andone görev alacak.

FATİH TERİM DÖNÜYOR
Türkiye Futbol Federasyonu'nun adaletsiz şekilde 3 maç ceza verdiği ve bu nedenle Kasımpaşa, Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe maçlarında takımın başında olamayan Fatih Terim, Ankara deplasmanında yedek kulübesindeki yerini alacak. Gençlerbirliği deplasmanında teknik direktör olarak çıktığı dokuz maçın sadece üçünü kazanan Fatih Terim (3G 3B 3M), bu deplasmandaki son altı maçından altı puanla döndü ve tek galibiyeti ise Aralık 2011'de geldi (1G 3B 2M).

Gençlerbirliği-Galatasaray FIFA 20 simülasyonu...

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0