Feghouli oynamak istiyor!

Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam İspanyol devi Real Madrid ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim kadroda kimlere şans vereceği hakkında kurmaylarıyla fikir alışverişinde bulunurken, bir süredir sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı kalan Sofiane Feghouli deneyimli teknik adam ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; milli takım arasının ardından 16 Ekim günü takıma katılan Cezayirli yıldız, 18 Ekim'de oynanılan Sivasspor karşılaşmasında dinlendirilirken hafta içerisinde sakatlığı sebebiyle tedbir amaçlı takımdan ayrı çalışmıştı. Radamel Falcao'nun yokluğunda forvet hattında Florin Andone'ye şans verecek olan İmparator, yıldız oyuncunun yokluğunda da sağ kanatta Younes Belhanda veya Emre Mor'a forma şansı vermeye hazırlanıyordu. Ancak dün akşam antrenmanının ardından Sofiane Feghouli önce sağlık ekibi, ardından da teknik direktör Fatih Terim ile özel bir görüşme yaparak "iğneyle bile olsa" oynamak istediğini belirtti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0