Florya'da operasyon başladı!

Galatasaray'da hem lig hem de Avrupa'da devam eden kötü gidişin ardından teknik direktör Fatih Terim harekete geçti. Beşiktaş maçı sonrasında radikal kararlar alacağını ve bazı oyunculara verdiği şansın artık tükendiğini belirten deneyimli teknik adam bu haftadan itibaren takımda ciddi bir operasyon yapacak. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; kötü gidişin üstüne gelen deplasmandaki Beşiktaş yenilgisi, Galatasaray’da dengeleri değişterecek gibi görünüyor. Teknik direktör Fatih Terim, karşılaşma sonrası basın toplantısında, sadece Ocak ayında değil, bu haftadan itibaren kadroda operasyon yapacağının sinyallerini net şekilde verdi. Şimdi değişimin nasıl gerçekleşeceği merakla bekleniyor. Tecrübeli çalıştırıcı, Cuma günkü Rizespor maçıyla beraber yerli ve güvendiği isimlere ağırlık vermeyi planlıyor. Bu doğrultuda beklerde Şener Özbayraklı ve Emre Taşdemir, orta sahada da Ömer Bayram, Taylan Antalyalı ve Atalay Babacan gibi isimlerin zamanla ilk 11'e alınması bekleniyor.

KESİK, UYARI VE TALEPLER
Fatura ise çoğunlukla tecrübeli oyunculara kesilmiş durumda.. Mariano, Nagatomo, Belhanda, Feghouli ve Seri operasyonda kızağa çekilecek ilk futbolcular olacak. Bunlara ek olarak Terim’in bir süredir formsuz durumda olan Ryan Babel’i de ikaz edeceği, Marcao ve Luyindama ikilisiyle de özel olarak görüşeceği bildirildi. Uzun süren sakatlığının ardından Beşiktaş derbisinde gösterdiği performans sonrasında Lemina’dan memnun olan tecrübeli hoca, Fransız yıldız Steven Nzonzi’den de performans ve motivasyonunu arttırmasını isteyecek. Ayrıca sezon başından beri rotasyonda zaman zaman şans tanıdığı Adem Büyük, Jimmy Durmaz, Yunus Akgün’e da sahada daha fazla süre verilecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0