Ozan Korkut: Seçimle gelenlerin seçimle gitmesi herkes için en sağlıklısı..


Galatasaray Doğa Sigorta'nın hafta sonu evinde Fenerbahçe Beko'yu 83-64 gibi farklı bir skorla mağlup ettiği maçta Galatasaray'ın eski başkan adaylarından Ozan Korkut sitemize özel açıklamalarda bulundu. Basketbol için yaptıkları projeleri yönetime sunduklarını ifade eden Korkut'un açıklamaları şu şekilde:

Son seçimde başkanlığa adaydınız ve basketbol için çok önemli bir isim olan Naci Cansun listenizdeydi. Naci Cansun'un veya sizin yönetim olarak basketbol için hazırladığınız projelerden Mustafa Cengiz yönetimine sunduğunuz projeler oldu mu?
Oldu. İlk dönem de oldu seçim sonrası da oldu. Gelir yaratmak ve altyapı ağırlıklı olarak, dünyada uygulanan modeller nedir, biz Galatasaray'da neler öngörüyoruz tarzında. Ama tabii ki herkesin taktiği ve stratejisi farklı olabilir. Bizim kendi düşündüklerimiz farklıydı. Günün sonunda bir tane Galatasaray var en doğrusu neyse o olmalı. Sunduğumuz projeler denenmiş olabilir ama sahada uygulamasını henüz göremedik.

Olası yeni bir seçimde aday olma planınız var mı?
Şu an bir seçim yok. Aday olmak için seçim ortamını görmek gerekiyor.

Emlak Konut konusu var bildiğiniz gibi siz bu konuda ne düşünüyorsunuz. Galatasaray bu olayı lehine sonuçlandırabilecek mi?
Hukuki bir süreç var, netleşmeden bir şey söylemek doğru olmaz ama sözleşmelerde önemli olan iyi niyettir. Galatasaray Spor Kulübü yaptığı bütün sözleşmelerde her zaman iyi niyetlidir. Aksamalar her sözleşmede, her ortaklıkta olabilir önemli olan iyi niyetle sonuç üretmeye çalışmaktır. Burada baktığınız zaman tıkanılan nokta bizim Florya'dan çıkamamamız, gecikmemiz; Kemerburgaz'daki yapılaşmayı başlatamamış olmamız. Ancak unutulmamalı ki Kemerburgaz'daki arsa bize yapısallaşacağımız şekilde teslim edilmiş değil devletimizn de orada maden ruhsatı olayı oldu biliyorsunuz. Riva'da başlamış bir proje var, orada aksama olacağını sanmıyorum. Kemerburgaz için de tekrar tekrar söylüyorum iyi niyet önemli...

Galatasaray tarihinde bir ilk yaşandı ve Galatasaray Başkanı, Divan Kurulu Başkanı'nı istifaya davet etti. Bu konu hakkındaki görüşleriniz nedir?
Çok detaya girmek istemiyorum. Kimsenin yaptığını doğru bulmuyorum. Yaşanan sürecin Galatasaray'a yakışmadığı kanaatindeyim. 

Peki Eşref Hamamcıoğlu istifa eder mi, Galatasaray'ı nasıl bir süreç bekliyor?
Divan Kurulu Başkanı'nın istifa edip etmeyeceğini kendisine sormak gerekir. Ama şunu unutmayalım. Divan Kurulu Başkanı ve Yönetimi de 25. yılını doldurmuş Galatasaraylılar arasından seçimle geliyor. Seçilmiş kişilere oy veren kişilere de bir haksızlık olur. Dolayısıyla seçimle gelenlerin seçimle gitmesi herkes için en sağlıklısı olur ama dediğim gibi süreci her anlamda iki taraf için de doğru bulmuyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0