ÖZEL | Ömer Yalçınkaya: Şu anda transfer düşünmüyoruz.

Galatasaray Basketbol Şubesi Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya, Kadın Basketbol Takımı'na ilişkin FCN Blog'a özel açıklamalarda bulundu. Kadın Basketbol Takımına şu an için transfer düşünmediklerini ifade eden Yalçınkaya, çok güçlü bir altyapının olduğunu da söyledi.

SPONSORLUK GÖRÜŞMELERİNDEKİ SON DURUMU BİLMİYORUM
Kadın Basketbol Takımı'nın sponsorluk görüşmelerindeki son durumu ben de bilmiyorum açıkçası. Anlaşmanın hemen sonrasında bir takım sorunlar oldu ve anlaşma şu anda yürürlüğe girmedi. Galatasaray'ın Kadın Basketbol Takımı bence çok özel bir takım. Özellikle sosyal platformlarda, kadın platformlarında çok sesi duyulan bir takım. Dolayısıyla bir sponsorla, alt yapıdan gelen oyuncularımızla da birlikte daha da yukarılara çıkacaktır.

GALATASARAY BUNUN ÜSTESİNDEN GELECEKTİR
Funda Nakkaşoğlu'nun sakatlığı soyunma odasına çok talihsiz bir kazadan oldu. Bandajları söken bir şey var. O kırılıyor bandajı sökerken ve ayağının yan tarafına geliyor. Dolasıyla o öyle. Dragana Stankovic'in sakatlığı antrenmanda yaşanan bir çarpışmadan dolayı bir ödem sonucu oldu. Maalesef Claudia Cuic'in çapraz bağları koptu, ameliyat oldu. Onun ki çok talihsiz bir sakatlıktı. Valla kadınlarda maalesef bu çapraz bağ bir etüt edilmeli çünkü genelde çapraz bağ daha çok kopuyor kadınlarda. Belki bunun sebebi yapısal olabilir ama mutlaka bunun üstünde durulmalı. Çünkü diğer takımlarda da bu çok oluyor. Onların geri dönmesi de zor oluyor. Bir şanssızlık oldu ama bizim takımımızın çok güçlü bir altyapısı var. Bunun üstesinden gelecektir. 

TRANSFER GÜNDEMİMİZDE YOK 
Şu anda kadın takımına bir transfer düşünmüyoruz. Çünkü ligin değeri geçen senelere göre düşmüş durumda. Şu anda ligin en iddialı iki takımı var; biri Galatasaray diğeri de Fenerbahçe. Dolayısıyla biz bu bağlamda ilerlemeye çalışacağız. Dolayısıyla şu anda transfer gündemimizde yok ama ihtiyaç olursa Galatasaray büyük kulüptür her zaman transfer yapabilir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0