Florya'da tempo düşmüyor!

Gençlerbirliği deplasmanında yaşanan 2 puan kaybının ardından oyuncularına 3 günlük izin veren Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, milli arayı oldukça iyi değerlendiriyor. Deneyimli teknik adam Florya'da antrenman temposunu her geçen gün yukarıya çekerken, Sivas maçının hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Milli ara nedeniyle çalışmalarına Çarşamba günü başlayan Galatasaray'da oyuncular hem salonda performans antrenmanları hem de sahada taktik ağırlıklı çalışmalar yapıyor. Sakatlıkları nedeniyle takımdan uzak olan Christian Luyindama, Adem Büyük, Mario Lemina ve Radamel Falcao kendilerine verilen özel program dahlinde çalışmalarını sürdürürken, dün TFF 1.Lig ekiplerinden İstanbulspor ile oynanılan hazırlık maçının ardından Galatasaray'da tempo düşmedi. Basına kapalı olarak çalışmalarını gerçekleştiren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim hem taktik antrenmanları hem de fizik çalışmalarını hafta sonu oynanılacak Sivasspor karşılaşmasına kadar sürdürerek takımını hazır hale getirmeye çalışıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0