Bekler değişecek, tempo artacak!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, milli aranın ardından oynanacak olan Sivasspor karşılaşmasında savunmanın iki bekini de değiştirmeye hazırlanıyor. Mariano ve Nagatomo'nun maç temposundan memnun olmayan deneyimli teknik adam Ömer Bayram ve Şener Özbayraklı'yla özel olarak ilgileniyor. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Gençlerbirliği deplasmanı sonrasında bazı oyunculardan memnun olmadığını açık bir şekilde belirten teknik direktör Fatih Terim, milli maçlardan dolayı liglere verilen arada savunmanın beklerini değiştirmeye karar verdi. Şampiyonlar Ligi'nde oynanılan PSG maçında 3-5-2'den 5-3-2'e evrilen bir taktik deneyen İmparator, iç sahada oynanılacak olan Sivasspor maçında da aynı taktiği deneyebilir. Ancak deneyimli teknik adamın takım içerisinde yapacağı radikal hamlelerden birisi Ömer Bayram ve Şener Özbayraklı'yı ilk onbire monte etmek olacak.

Bu sezon Mariano ve Nagatomo'nun performansından memnun olmayan Fatih Terim, savunmanın iki kanadını Ömer Bayram ve Şener Özbayraklı'ya emanet etmeye hazırlanıyor. Bu sayede hem yabancı kontenjanından 2 oyuncuyu farklı pozisyonlarda kullanabilecek olan Terim, takımın hücumdaki temposunu da yukarıya çekmeyi planlıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0