Işıl Alben: Önemli olan kazanmamız, başlangıçlar zordur..

Çankaya Üniversitesi karşısında ikinci yarıda baskın bir oyun ortaya koyarak sahadan galibiyetle ayrılarak lige galibiyetle başlayan Galatasaray kadın basketbol takımında, takım kaptanı Işıl Alben maçın ardından açıklamalarda bulundu.

SEZONA GALİBİYETLE BAŞLAMAK ÖNEMLİ
İlk devre rakibimize kolay sayı şansı ve hücum ribaundları verdik. Devrede koçumuz bizi bu konuda uyardı. Sezona galibiyetle başlamak çok önemli, bunun için çok mutluyuz. Bu sene de geçen sezonun üzerine koyarak devam etmek istiyoruz. Güzel bir aile ortamı var, bunun için başta başkanımız Mustafa Cengiz olmak üzere tüm yönetim kurulumuza teşekkür ediyoruz. Bugün şube sorumlularımız da destek vermek için yanımızdaydılar. İlk iç saha maçımızda taraftarımız güzel bir atmosfer yaşattı. Çarşamba günü ilk EuroCup maçımıza çıkacağız. O maçta da herkesi bizi desteklemeye bekliyoruz.

Önemli olan kazanmamız, yeni bir takımız. Takım kimyamızı oturtmaya çalışıyoruz. İkinci sayıda rakibimizi çok düşük bir sayıda tuttuk. Sahada görünmeyen işleri yapmak daha önemli. Diğer her şey birer sayıdan ibaret, 25 sayılık bir galibiyet aldığımız için mutluyuz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0