Tilbe Şenyürek: İkinci yarı oynamamız gerektiği gibi oynadık..

Kadınlar Basketbol Ligi'nde sezonun ilk haftasında Çankaya Üniversitesi'ni mağlup ederek lige galibiyetle başlayan Galatasaray kadın basketbol takımında karşılaşmanın ardından yeni transfer Tilbe Şenyürek açıklamalarda bulundu. 

HERKES EVİNE MUTLU GİDİYOR
Lige galibiyet ile başlamak güzel bir şey. Bütün takımımızın süre aldığı farklı bir galibiyet oldu. Lige böyle farklı başlamak; herkesin süre aldığı, farklı ve pozitif bir takımla başlamak güzel. Skor atmak her oyuncu için önemlidir, bugün de hepimiz skora katkıda bulunduk. Bu yüzden herkes evine mutlu gidiyor. Bu açıdan çok önemli bir maçtı bu, diğer maçlara da yansıyacağını düşünüyorum. 

İKİNCİ YARI OYNAMAMIZ GEREKTİĞİ GİBİ OYNADIK
Bizim önceki hazırlık maçlarımızda da ilk yarılarda oyuna ısınma sıkıntımız oluyordu. İstediklerimizi sahaya koyamıyorduk. Şimdi çok daha iyi durumdayız ama ilk yarı tempomuzu tutturamadık. Soyunma odasında aslında çok bir şey konuşulmadı, koç ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz dedi. Biz de maçın az çok bu şekilde biteceğini biliyorduk. İkinci yarıyı oynamamız gerektiği gibi oynadık. Bugün taraftarımız mükemmeldi ama çarşamba günü enerjisi daha ateşli taraftarlara ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0