Sarayın Sultanları galibiyetle başladı!

Yeni sezondaki ilk resmi maçında Kadınlar Basketbol Ligi'nin yeni ekiplerinden Çankaya Üniversitesi ile karşılaşan Galatasaray kadın basketbol takımımız, mücadeleden 89-65 galip ayrıldı. Takımımız adına maçın en skorer ismi ise 15 sayıyla Victoria Macaulay oldu.

Karşılaşmaya Işıl Alben - Bria Hartley - Claudia Pop - Tilbe Şenyürek - Victoria Macaulay beşiyle başlayan Sarayın Sultanları, ilk sayılarını Tilbe ile buldu. Rakibinin 7-0'lık serisine Hartley ve Pop ile cevap veren sarı kırmızılılar, çeyreğin ilk beş dakikasını 11-14 geride geçti. 11-16'dan sonra savunmasını sertleştiren takımımız, 9-0'lık seri ile durumu 20-16'ya getirirken çeyreği ise 25-23 önde kapattı. İkinci çeyrek karşılıklı basketlerle başlarken, Işıl'ın üçlüğü ile durum 32-32'ye geldi. Savunmada ribaund almakta zorlanan sarı kırmızılılar, rakibinin tempolu hücumlarına ayak uydurmakta zorlanınca ilk yarının son 3 dakikasına 38-42 geride girdi. Claudia'nın 2+1'iyle öne geçen takımımız, ilk yarıyı ise 47-46 önde kapattı.

Maçın ikinci yarısına Işıl Alben - Bria Hartley - Claudia Pop - Tilbe Şenyürek - Dragana Stankovic beşiyle başlayan sarı kırmızılılar, üçüncü çeyreğe Tilbe'nin sayısıyla girdi. Bu çeyrekte savunmasını sertleştiren takımımız, Işıl Alben'in sayılarıyla farkı 6'ya çıkardı. Macaulay ve Hartley'in de hücumda sorumluluk almasıyla farkı çift hanelere çıkaran Sarayın Sultanları, üçüncü çeyreği de 69-54 önde geçti. Son çeyreğe Macaulay'ın 5 sayısıyla giren sarı kırmızılılar, farkı daha da açmayı başardı ve sezonun ilk resmi maçından 89-65'lik skorla galip ayrıldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0