Sultanlar Ligi | Başlıyoruz!

Sultanlar Ligi'nde yeni sezon bugün başlarken, Galatasaray HDI Sigorta kadın voleybol takımı ligin ilk haftasında Nilüfer Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Cengiz Göllü Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılama saat 19:00'da başlarken, mücadeleyi TRT Spor - 2 naklen yayınlayacak.

Galatasaray kadın voleybol takımı yeni sezona hazırlık kapsamında THY Spor Kulübü tarafından düzenlenen hazırlık turnuvasında Aydın BŞB, THY Spor Kulübü ve Eczacıbaşı'na kaybederek turnuvayı 3 mağlubiyetle tamamlamıştı. Turnuva  boyunca sakat olan tecrübeli smaçörlerimiz Güldeniz Önal ve Cansu Çetin'in yerine genç oyuncumuz Elifsu Ericek forma giymişti. Takıma geç katılan isimlerden birisi olan Yvon Belien turnuvada forma giymeyen isimlerden birisiydi. Galatasaray HDI Sigorta hazırlık döneminde son olarak Yeşilyurt ve PTT karşılaşmalarından 3-1'lik galibiyetlerle ayrılarak yeni sezon öncesi kamp çalışmalarını tamamlamıştı.

Turnuva genelinde üç takımla başabaş bir oyun ortaya koyan takımımızın bu yılki oyun karakteristiği iyi hücum ve blok olurken, servis karşılama ve savunmada sıkıntılar olduğu görülmüştür. Henüz resmi bir bilgilendirme yapılmamasına karşın Güldeniz Önal'ın yaşadığı omuz sakatlığının ciddi olduğu ancak Cansu Çetin'in sakatlığının hafif olduğu biliniyordu. 

Ataman Güneyligil yönetimindeki Galatasaray kadın voleybol takımının bugün oynayacağı Nilüfer Belediyespor karşılaşmasında Çağla (pasör) - Ryhkliuk (pasör çaprazı) - Vasilantonaki ve Cansu (smaçör) - Aslı (orta oyuncu) ve Gizem (libero) altılısı ile çıkması bekleniyor.

FCN Blog ailesi olarak Galatasaray kadın voleybol takımına sakatlıksızlık ve başarılı bir sezon diliyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0