Lemina'ya yoğun tedavi..

Sakatlığı sebebiyle hafta içerisinde oynanılan Paris Saint-Germain karşılaşmasında forma giyemeyen Mario Lemina için Galatasaray'da sağlık heyeti taaruza geçti. Teknik direktör Fatih Terim, kurguladığı yeni oyun şablonunda önemli bir yere sahip olan Gabonlu oyuncunun hafta sonu Gençlerbirliği maçına yetiştirilmesi istendi. 

PSG maçı öncesinde sağ uyluk fasyası (karın bölgesinden üst bacak kemiğine doğru) kanama tespit edilen Mario Lemina için Galatasaray sağlık heyeti yoğun bir tedavi programı uygulamaya koyulurken, teknik heyet yıldız oyuncunun hafta sonu Ankara deplasmanına yetiştirilmesini istedi. Sezon başında fizik olarak takımın gerisinde olduğu için özel program dahlinde çalışan Lemina'nın, son bir kaç maçta kademeli olarak süresi artmıştı.

Sağlık kurulu ayrıca, hafta içerisinde PSG maçında üst düzey bir oyun ortaya koyan oyuncuların rehabilite süreçleri üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0