Ryan Donk: 7 saniyede maçı kaybettik!

PSG karşısında defansın ortasında görev yapmasına karşın kusursuza yakın bir oyun ortaya koyan Ryan Donk karşılaşma sonrasında DHA'ya mini bir röportaj verdi. 33 yaşındaki Hollandalı oyuncu takım olarak iyi bir oyun ortaya koyduklarını ancak bir anlık konsantrasyon kaybının bedelini ağır ödediklerini belirtti. 

Şampiyonlar Ligi gibi bir organizasyonda üst düzey takımlara ve futbolculara karşı oynadıklarını hatırlatan Hollandalı orta saha oyuncusu, "İyi oynadık. 7 saniye içerisinde her şey gelişti ve golü yedik, pozisyona fazla odaklanamadık. Sonuçta bu Şampiyonlar Ligi, sadece 7 saniye odaklanamadığınızda kalenizde bir anda gol görebiliyorsunuz. Maçta agresiftik ve Galatasaray için iyi mücadele ettik. Skoru değiştirme adına şanssızdık. Gol atma konusunda sıkıntı çektik ve bu eksiği kapatmaya odaklanmamız gerekiyor. Umarım bu problemi önümüzdeki maçlarda çözeriz. Galatasaray her maç agresif ve atak oynamaya çalışacaktır. Benim pozisyonuma gelirsek, bu maç takım olarak taktiğimiz değişti, bundan sonra da her şey mümkün olabilir." ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0