Madrid'de mini kamp!

Süper Lig'de haftanın açılış maçında Cuma günü evinde Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Galatasaray, hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde grubunun dördüncü maçında Real Madrid ile karşılaşacak. Madrid deplasmanına gidecek olan Aslan'da teknik direktör Fatih Terim karşılaşma sonrasında takımının İspanya'da kalmasını istedi.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Beşiktaş derbisi sonrasında takıma verdiği izni iptal eden Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, gelecek haftaki planlarında da revize yaptı. Deneyimli teknik adam gelecek hafta Madrid'de oynanacak karşılaşma sonrasında 8 Kasım'a kadar takımın Madrid'de kalmasını isterken, Real Madrid kulübüyle de yapılan görüşmelerden sonuç alındı. Galatasaray zorlu Madrid karşılaşmasının ardından İstanbul'a dönmeyecek ve bu arada yapacağı mini kampın ardından Gaziantep deplasmanına gidecek. 

5 Kasım sabahı erken saatte özel bir uçakla Madrid'in yolunu tutacak olan Galatasaray kafilesi karşılaşmanın ardından İstanbul'a dönmeyecek ve 8 Kasım'a kadar burada kalacak. Galatasaray maçın ardından rehabilitasyon antrenmanını ve Gaziantep maçının hazırlıklarını İspanyol ekibinin dünyaca ünlü antrenman tesisleri Valdebebas'ta gerçekleştirecek. Süper Lig'de önümüzdeki hafta Gaziantep deplasmanında sahaya çıkacak olan Galatasaray, bu mücadele için 8 Kasım sabahı Madrid'den özel uçakla direkt olarak Gaziantep'e gelecek. 9 Kasım Cumartesi günü zorlu mücadele sonrasında kafile İstanbul'a dönecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0