Tito Pucetti: Falcao problemsiz dönmek istiyor!

Galatasaray'da uzun süredir sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı çalışmalar gerçekleştiren ve özel bir program dahlinde çalışan Radamel Falcao'nun durumu merak konusu olurken, ülkesinde yayın yapan ESPN Kolombiya muhabiri Tito Pucetti yıldız oyuncu hakkında açıklamalarda bulundu. 

Radyospor'da Özgür Sancar'ın konuğu olan ESPN Kolombiya muhabiri ve DirectTV Genel yayın yönetmeni Pucetti, yıldız oyuncunun son durumu için "Aşil tendonunda çok fazla ağrı hissettiği için takım antrenmanlarına katılamıyor. Sahalara problemsiz dönmek için sakatlığının geçmesini bekliyor. Ağrıları geçtikten sonra Galatasaray'a faydalı olacaktır." ifadelerini kullandı.

Falcao'nun ayrıca teknik direktör Fatih Terim ile herhangi bir sorunu olmadığını aktaran Pucetti, yıldız oyuncu ve ailesinin İstanbul'da oldukça mutlu olduğunu belirtti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0