Muslera daha ne yapsın!

Galatasaray’ın yıldız kalecisi Fernando Muslera dün akşam oynanılan Real Madrid karşılaşmasında yaptığı 12 kurtarışla kariyer rekoru kırdı. Uruguaylı kaleci aynı zamanda günün en çok kurtarış yapan ismi oldu.

Şampiyonlar Ligi’nde evinde oynadığı maçta Real Madrid karşısında tek golle sahadan ayrılan Galatasaray’da kaleci Fernando Muslera başroldeydi. İspanyol ekibinin girdiği bir çok fırsatta rakiplerine şans tanımayan Uruguaylı yıldız takımının mağlubiyetine engel olamadı ancak kariyer rekorunu geride bıraktı. PSG karşılaşmasında yaptığı 7 kurtarışla haftanın en çok kurtarış yapan ikinci ismi olan Muslera, zorlu Madrid maçında 12 kurtarışa imza attı. Muslera kariyer rekoru kırdığı maçın ardından muhtemelen haftanın da en iyi performansına imza atmış olacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0