Ömer Yalçınkaya: Bu takım her dakika, her gün, her saat çalışıyor


Galatasaray Doğa Sigorta'nın, ING Basketbol Süper Ligi 5.hafta maçında Fenerbahçe Beko'yu 83-64 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından şube genel menajeri Ömer Yalçınkaya sitemize özel açıklamalarda bulundu.


FENERBAHÇE GALİBİYETİ HER ZAMAN ÖZELDİR

Biraz maça tutuk başladık fakat Galatasaray seyircisinin bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi sahaya sirayet etti. Bu enerjiyle takım 21-9 gibi bir skordan geri gelmesini bildi. Bu takım her dakika, her gün, her saat çalışıyor. Biz geriye düştüğümüz maçlarda asla ve asla maçı bırakan bir takım değiliz, zaten bizim formamıza yakışmaz bu. Dolayısıyla, maçın başındaki sendelemeyi atlatıp ev sahibi avantajımızı kullanarak geri dönüşümüz muhteşem oldu. Fenerbahçe Beko'nun zor günlerden geçtiğini biliyoruz. Dolayısıyla, bir galibiyet bir galibiyettir ancak Fenerbahçe galibiyeti her zaman çok özeldir.

BU GALİBİYETLER ERTUĞRUL HOCANIN ESERİ
Ben şu anda Ertuğrul Erdoğan ile beraber çalışmaktan çok memnunum. Onun emeği, onun basketbol takımımıza harcadığı zaman hakikaten çok büyük. Dolayısıyla, bu galibiyetler onun eseridir. Ama tabii ki, sadece onun eseri deyip galibiyeti ona mal etmemek gerekir. Çünkü burada seyircimizin, takımımızın, teknik ekibimizin, personelin, idarecilerimizin çok büyük emeği var. Yeter ki doğru kadroyu saha içinde ve saha dışı kuralım. Bence saha dışında çok iyi bir kadro kurduk ve bunun meyvelerini alıyoruz. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0