Tai Webster: Taraftar olmadan bu maçı kazanamazdık!

Galatasaray Doğa Sigorta'nın, Fenerbahçe Beko'yu 83-64 mağlup ettiği karşılaşmada 17 sayı 4 asist ile galibiyette önemli bir pay oynayan Tai Webster sitemize özel açıklamalarda bulundu.

TARAFTAR OLMADAN BU MAÇI KAZANAMAZDIK
Çok zor bir maçtı, Fenerbahçe Beko Avrupa'daki en güçlü takımlardan biri. Tüm takım müthiş efor gösterdi. Ayrıca taraftarın yarattığı atmosfer harikaydı, onlar olmadan bu maçı kazanamazdık.

TAKIMA İYİ KATKI YAPTIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM
Bugün takım arkadaşlarım pozisyonlar hazırlayıp bana şut olanakları tanıdılar. Bugün olanak tanınan bendim, başka gün farklı birisi olacak. Takım arkadaşlarıma bana şut pozisyonları hazırladıkları için minnettarım. Takımla zaten çok iyi iletişimimiz var. Geçen seneden beri aynı çekirdek ekiple devam ediyoruz. İletişimimiz çok iyi olunca sahadaki katkımız da artıyor. Takıma iyi bir katkı yaptığımı düşünüyorum. Daha iyi olmak için çalışacağım.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0