Yiğit Arslan: Bu taraftar böyle destek olduğu sürece yenemeyeceğimiz rakip yok...

Galatasaray Doğa Sigorta'nın, Fenerbahçe Beko'yu 83-64 mağlup ettiği mücadelede 3 sayının yanında çok önemli 9 ribaundluk katkı veren Yiğit Arslan karşılaşmanın ardından sitemize özel açıklamalarda bulundu.

İNANİLMAZ BİR ATMOSFER
Çok güzel bir atmosferde çok önemli bir galibiyet. Buraya gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir atmosfer. Fenerbahçe'yi de tebrik ederim. Çok güzel bir oyun oldu, kazandığımız için mutluyum.

YENEMEYECEĞİMİZ RAKİP YOK
Şampiyonluk her zaman hedefimiz ancak şu an bunları konuşmak için erken ama burası Galatasaray, camianın büyüklüğü belli. Bu taraftar bu şekilde bu salonu doldurmaya devam ederse bizim yenemeyeceğimiz rakip olmadığını düşünüyorum.

SAVUNMA YAPTIKÇA DAHA İYİ OLACAĞIZ
Bizim takımda kim ne yaptığının önemi yok gün içerisinde. Bu takım iyi savunma yaptıkça daha iyi yerlere gelecek. İyi savunma yapıyoruz umarım daha iyi olur.

DAHA İYİ OLACAĞIM
Daha yeni geldim, buraya adaptasyon süreci, farklı bir oyun inşallah daha iyi olacağım. Dediğim gibi bireyselliğe fazla bakmam. Takımın başarısı yeterli.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0