ÖZEL | Göksenin Köksal: Taraftarımız sayesinde daha iyiyiz..

Basketbol Süper Ligi'nin üçüncü haftasında ezeli rakibi Beşiktaş Sompo Japan karşısında sahadan galibiyetle ayrılan Galatasaray Doğa Sigorta'da karşılaşmanın ardından takım kaptanı Göksenin Köksal web sitemize özel açıklamalarda bulundu.

Bizim için bu derbi çok önemliydi. Özellikle taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz, Abdi İpekçi Arena'yı andıran bir taraftarımız vardı. Çok güzel bir atmosfer vardı. Biz onların sayesinde daha iyiyiz. Önümüzde zorlu bir Malaga deplasmanı var, inşallah oraya da kazanmaya gideceğiz ve sonra ligde zorlu bir deplasmanımız var. Çok yoğun bir tempomuz var. Taraftarlarımız bizim sahada 6. adamımız oluyor, onlar sayesinde biz varız. Ertuğrul abinin önderliğinde gerçekten iyiyiz, daha da iyi olacağız. Galibiyet serisini sürdürerek devam etmek istiyoruz.

Ertuğrul hocanın bana verdiği görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Benden daha çok takımın performansı önemli, takımca çok iyi oynadık. Hepimiz gerek savunmada gerekse hücumda çok ciddi katkılar sağladık. Neticesinde kazanmasını başardık.

Taraftarımız bizim 6. adamımız, onlara çok teşekkür ediyorum. Bizim galip gelmemizde, hem geçen EWE Oldenburg maçında hem de Beşiktaş derbisinde çok önemli payları var. Yurt dışında da bizi yalnız bırakmıyorlar. Galatasaray'ın bir evladı olarak, onların içinden gelmiş birisi olarak herkese çok teşekkür ediyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0