ÖZEL HABER | Mustafa Cengiz - Recep Tayyip Erdoğan görüşmesinin detayları belli oldu!

Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz akşam saatlerinde Türkiye Cumhuriyeti cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile özel olarak bir görüşme gerçekleştirirken, yapılan bu görüşmenin detayları belli oldu.

Bugün akşam saatlerinde Cumhurbaşkanlığı'na ait Dolmabahçe'de bulunan Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirilen görüşmede başkan Mustafa Cengiz gündemde yer alan Florya ve Riva arazisiyle ilgili olarak Emlak Konut anlaşmasının detayları için Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Süreçle ilgili olarak Cumhurbaşkanını bilgilendiren başkan Cengiz, sürecin ilerleyen dönemdeki yol haritası hakkında fikir alışverişinde bulundu. Galatasaray yönetiminin Emlak Konut ile yeniden masaya oturarak Riva ve Florya arazileri için ayrı ayrı olmak üzere yeni bir protokol yapacağı iddia ediliyordu.

Hatırlanacağı üzere; Galatasaray ile Emlak Konut arasında 2016 yılında imzalanan anlaşma geçtiğimiz günlerde Emlak Konut'un tek taraflı feshetme girişimiyle sonuçlanmıştı. Protokol kapsamı gereğince Emlak Konut kulübümüze 260 milyon TL ödeme yapmıştı. 
****
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR.
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0