ÖZEL | Ömer Cansever: Takım olarak daha da iyi olacağız..

Beşiktaş Sompo Japan karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak galibiyet serisini 4 maça çıkartan Galatasaray'da yönetim kurulu üyesi Ömer Cansever karşılaşmanın ardından web sitemize özel açıklamalarda bulundu. Takım olarak ilerleyen süreçte daha da iyi olacaklarını belirten Cansever, kadın basketbol takımının sponsorluğu konusunda da açıklamalarda bulundu.

Bu sene çok iyi bir takımımız var ama iki sakatımız var. Tai Webster ve Marko Arapovic takıma katılınca daha da iyi olacağımızı düşünüyorum. Bugün çok rahat alabileceğimiz bir maçtı ancak Webster'ın olmaması bizi zorladı. Onun yerine görev yapan Can gayet iyiydi bugün, iyi bir performans sergiledi. Onu da tebrik ediyorum. Daha da iyi olacağız. Bu maç bizim için çok önemliydi, çünkü Salı günü Malaga deplasmanında oynayacağız. O maç öncesi güzel bir moral oldu. İlk maçta Telekom'a şanssız bir şekilde kaybetmiştik, onu da telafi etmiş olduk. Geçen senekinden daha iyi olup, gelecek sene şampiyonluğa oynayacağız.

Kadın basketbol takımının sponsorluk konusuyla ilgili olarak Yusuf Günay bey ilgileniyor. Bazı sıkıntıları olduğu söyleniyor, neticede ne olacağını bilinmiyor. Bazı süreçler var, beklemeye geçtik. O konuları başkan ve Yusuf Bey daha iyi biliyor.

Emlak Konut konusunda da lehimize olabilecek bir karar çıkacağını ümit ediyorum. Florya'yı bırakıp gidebileceğimiz bir yerimiz yok. Zaten basketbol şubesinin de kapalı spor salonu bir tane, yeterli bile değil. Muhtemelen sayın Cumhurbaşkanı ile görüşen başkanımız o konuyu çözümleyecektir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0