PSG'li oyunculardan Ali Sami Yen'e övgü!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ikinci maçında Ali Sami Yen'de Paris Saint Germain'e 1-0 yenilirken taraftarın yarattığı atmosfer taktir topladı. Maç boyunca takımına destekleyen sarı-kırmızılı taraftarlar beğeni toplarken PSG'li futbolcular da atmosferi övdü.

Şampiyonlar Ligi ikinci maçında Galatasaray, Paris Saint Germain'e 1-0 yenilirken maç sonunda Fransız devinin yıldız futbolcuları atmosferi övdü. Maçın ardından konuşan Kimpembe, "Burası oldukça sıcak bir atmosfere sahipti, buna benzer bir ortamda oyununuzu oynamak zor." ifadelerini kullanırken, Gueye ise, "Doğrusunu söylemek gerekirse bu akşam atmosfer olağanüstüydü. Bu ortamda oynamak kolay olmuyor." sözleriyle atmosferi övdü. 

TARAFTLI TARAFSIZ HERKESİN TAKDİRİNİ TOPLADI
90 dakika boyunca takımına destek olan Galatasaray taraftarı, herkesin takdirini kazandı. Maçın bitimiyle beraber sarı-kırmızılı taraftarlar desteği daha da arttırırken takımı ayakta alkışlayarak soyunma odasına gönderdi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0