STSL | Galatasaray'ın 7 haftalık lig panoraması..

Spor Toto Süper Lig'de 7 hafta geride kaldı. Bu süreçte zirveyi Anadolu kulüpleri ele geçirirken, 4 büyükler beklenilen performanslarının altında kaldı. Özellikle Galatasaray ilk 7 haftada pek tad vermezken girilen milli takım arası tüm takım için ilaç gibi geldi. İlk 7 hafta sonunda sarı kırmızılı takım 10. sırada yer aldı. İlk 7 haftanın panoramasını sayılar ve istatistiklerle derledik.

2: Galatasaray'da asist krallığında süpriz bir isim bulunuyor forma giydiği 4 maçta 2 asist yapan Ömer Bayram takımın en çok asist yapan ismi konumunda yer alıyor.

2: Geçen 7 haftalık periyod içersinde Ryan Babel çıktığı 7 maçın 2'sinde ağları havalandırdı. Babel attığı 2 golle takımın en golcü ismi oldu.

2.4: Galatasaray'da ilk 7 haftada maç başına ortalama 2.4 oranında top kaptıran Younes Belhanda takımın en çok top kaptıran ismi oldu.

3: Sarı kırmızılı takım geçen süreçte toplam 3 kez kırmızı kart gördü. Emre Mor, Marcao ve Seri'nin gördüğü kırmızı kartlarla Galatasaray ligin en çok kırmızı kart gören ekibi oldu.

4.2: Galatasaray'da ilk 7 haftada defanstan en çok top uzaklaştıran ismi Christian Luyindama oldu. Luyindama maç başına ortalama 4.2 top uzaklaştırmayla oynadı.

6: Galatasaray ligin ilk 7 haftasında toplam 6 gol atarak beklentilerin altında kaldı.

7: Ryan Babel, Fernando Muslera ve Yuto Nagatomo 7 maçın tamamında forma giyerek takımın en çok forma giyen isimleri oldular.

7.02: İlk 7 haftada Galatasaray'da Steven N'Zonzi 7.02 rating alarak takımın en çok puan alan ismi oldu.

8.3: Sarı kırmızılılar milli takım arasına kadar maç başına ortalama 8.3 kez adam geçti. Takımın en çok adam geçen ismi ortalama 1.9 kez adam geçen Ryan Babel oldu.

10: Sarı kırmızılılar ligin ilk 7 haftasında 2 galibiyet 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 10 puanla 10. sırada yer alıyor.

11.7: Galatasaray ilk 7 haftada maç başına ortalama 11.7 oranında top çalmayla oynadı. Takımın en çok top çalan ismi ortalama 2 top çalan Yuto Nagatomo oldu.

12.4: Sarı kırmızılı ekip rakip kaleye ortalama 12.4 oranında şut çekti. Takımın rakip kaleye en çok şut çeken ismi maç başına ortalama 2.4 oranında şut çeken Younes Belhanda oldu.

19: Galatasaray ligin ilk 7 haftasında 19 sarı kart gördü. Mariano ve Marcao 7 maçta 4 sarı kart görerek takımın en çok sarı kart gören futbolcuları oldu.

19.3: Sarı kırmızılılar maç başına 19.3 oranında top kazandı. Christian Luyindama maç başında 4.8 oranında hava topu kazanarak takımın en çok hava topu kazanan ismi oldu.

56.8: Galatasaray 7 haftalık periyod içersinde %56.8 oranında topla oynama yüzdesi tutturdu. Sarı kırmızılı takım bu süreçte topa hakim bir futbol oynadı.

84.4: Sarı kırmızılı takım 7 haftalık süreçte yüksek oranda pas yüzdesi tutturdu. Galatasaraylı futbolcuların attığı pasların ortalama %84.4'ü takım arkadaşlarına başarıyla ulaştı. Galatasaray'ın en yüksek yüzdeli pas atan ismi %89.9 pas isabeti sağlayan Steven N'Zonzi oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0