Teknik heyetin gözü sağlık kurulunda!

Milli aranın ardından haftanın açılış maçında Sivasspor'u ağırlayacak olan Galatasaray'da teknik heyeti gözü sağlık kurulundan gelecek haberlere çevrildi. Sakatlığı sebebiyle bir süredir takımdan ayrı özel çalışmalarını sürdüren Radamel Falcao başta olmak üzere 3 yıldızın durumu yakından takip ediliyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray, milli aranın ardından Süper Lig'in 8. haftasında Cuma akşamı Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana salonda core stabilizasyon hareketleriyle başlandı. Daha sonra kumda kuvvet ve rampada koşu çalışması yapıldı. Antrenmanın devam eden bölümünde dar alan oyunları oynandı. Ana bölümde ise oyunsal formda dayanıklılığa yönelik çift kale oyun gerçekleştirildi. İdman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

İLK MÜJDE ADEM BÜYÜK'TEN GELDİ
Galatasaray'da sakatlığı sebebiyle geçtiğimiz günlerde takımdan ayrı çalışan Adem Büyük, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken, takımın yıldız ismi Radamel Falcao günü tedaviyle tamamladı. Bu isimlerin yanında Christian Luyindama tedavisinin ardından düz koşulara başlarken, Mario Lemina da fizyoterapistler eşliğinde sahada özel bir antrenman gerçekleştirdi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0