Galatasaray'da gözler yerli rotasyonda..

Süper Lig'de haftanın açılış maçında Sivasspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim kadroda önemli bir revizyona gitmeye hazırlanırken, yerli rotasyondaki isimleri sahaya sürmeye hazırlanıyor. Bekleri değiştirmesine kesin gözüyle bakılan Terim'in hücumda da Emre Mor ve Jimmy Durmaz'a şans vermesi bekleniyor.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Gençlerbirliği deplasmanındaki beraberlik sonrası takımda operasyon sinyali veren Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim yerlilere yönelecek. Kadrosunda düzenli olarak forma giyen yerli oyuncu sayısının düşük olması sebebiyle zaman zaman eleştirilerin odak noktası haline gelen Aslan'da yerli oyuncular sahne alacak. Milli ara sonrasında oyuncularının son durumuyla yakından ilgilenen teknik direktör Fatih Terim ilk olarak savunmada bekleri değiştirecek. Mariano ve Nagatomo'yu kenara alacak olan Terim, bu bölgede Şener Özbayraklı ve Ömer Bayram'a forma verecek.

Fatih Terim'in bir diğer değişikliği ise orta alanda olacak. Sivasspor karşısında Emre Mor'u oynatmayı düşünen Fatih Terim, yıldız oyuncu Sofiane Feghouli'nin milli takımdan geç gelmesini de göz önünde bulundurarak genç yıldıza ilk 11'de şans verecek. Sağ kanatta Jimmy Durmaz yerine Emre Mor'a daha sıcak bakan Terim, hücum hattında da Falcao'nun durumuna göre Andone'ye şans verebilir. Ryan Babel'i de dinlendirmeyi düşünen Fatih Terim kadrodaki oyuncuların eksiklik durumuna göre Hollandalı oyuncuya süre verebilir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0