Emre Mor için ilginç teklif..

Galatasaray'ın sezon başında Celta Vigo'dan satın alma opsiyonuyla kiraladığı Emre Mor için ilginç bir teklif iddiası ortaya atıldı. 600bin Euro kiralama bedeli ve 8 milyon Euro satın alma opsiyonu bulunan genç oyuncu için İspanyol kulübünün şimdiden Galatasaray yönetimiyle bonservis pazarlığı yaptığı iddia edildi.

Star gazetesinde yer alan habere göre; İspanyol kulübü Celta Vigo bu sezon başında Galatasaray'a kiraladığı Emre Mor için ilginç bir teklifte bulundu. İspanyol yöneticiler, sözleşmesinde 8 milyon Euro satın alma opsiyonu olan genç oyuncu için Galatsaaray'ın kapısını çalarken, yapılan ilk görüşmede "Emre'nin bonservisini 4 milyon Euro'ya verebiliriz." teklifi yapıldı. Bu teklif karşısında durumu teknik direktör Fatih Terim ile değerlendiren yönetim, deneyimli teknik adamın kararı sonrasında acele etmeme kararı aldı.

Teknik direktör Fatih Terim bu sezon ligde 7 hafta geçmesine karşın henüz ilk 11'de forma giyecek duruma ulaşmayan Emre için "Acele etmeye gerek yok, daha 7 ay vaktimiz var. Bekleyelim." cevabını verdi. Galatasaray yönetimi bunun üzerine İspanyol ekibine henüz olumlu bir cevap veremeyeceklerini ancak sezon sonuna doğru yeniden görüşebileceklerini iletti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0