William D'avila'dan transfer açıklaması!

Geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ve gösterdiği performansla şampiyonlukta başrol oynayan Henry Onyekuru'nun yeniden kiralanması için Galatasaray yönetimi harekete geçerken, oyuncunun menajeri William D'avila dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Radyospor'a açıklamalarda bulunan D'avila oyuncusunun sezon başında Galatasaray'a gelmek istediğini ancak 15 milyon Euro ödeyen Monaco'nun transferi sonuçlandırdığını belirtirken, yeniden kiralanma durumunun 1 ay içerisinde netleşeceğini belirtti.

ÖNÜMÜZDEKİ AY DURUMU NETLEŞİR
Yaz döneminde Onyekuru için çok sayıda opsiyon vardı ancak transferin son gününde Monaco’ya imza attı. Tekrar Galatasaray’a gelmesi tabii ki Monaco’ya bağlı. Onyekuru’nun ciddi olmayan bir sakatlığı var. 3-4 hafta oynamayabilir. Sonra durumu netleşecek. Onyekuru Galatasaray’da harika bir sezon yaşadı. Galatasaray’a karşı bu açıdan pozitif. Ama her şey Monaco’ya bağlı. Önümüzdeki ay bu durum netleşir. Onyekuru çok güzel bir deneyim yaşadı Galatasaray’da. Pozitif bakıyor. Yaz döneminde de Galatasaray’ı arzu ediyordu, ama transferi sonuçlandıran Monaco oldu. Henry, dönmeyi istemişti.

ONYEKURU GELMEK İSTİYOR
Onyekuru açısından ciddi bir sakatlık problemi yok. Ama bu sakatlık sebebiyle sezonu istediği gibi götüremedi. Elbette Galatasaray’a Ocak ayında transferi söz konusu. Bu durum önümüzdeki ay netleşecek ve Monaco’ya bağlı. Galatasaray ve Monaco’yu karşılaştırmamak lazım. Buraya Afrika Kupası’ndan sonra geldi ve istediği şansı bulamadı. Kısa sürede toparlayacak. Galatasaray’da çok mutluydu. Önümüzdeki haftalarda Monaco’nun bir karar vermesi lazım. Monaco ile iyi ilişkilerim var ama transfer adına kesin konuşmak için erken. Her iki kulüple de aram iyi. Fakat Monaco’nun vereceği karar önemli. Milli takım arası Onyekuru’nun sakatlığı açısından iyi oldu. Transferin koşulları oluşursa ben de inisiyatif kullanacağım. Önümüzdeki dönemde çok daha net konuşabiliriz.” 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0