Takım içerisinden iki yeni transfer!

Süper Lig'de bu sezon çok fazla puan kaybeden ancak bir türlü istenilen seviyeye çıkamayan Galatasaray'da teknik heyet devre arasında kadroda operasyonun sinyallerini verirken, takım içerisinden de 2 isim yeni transfer gibi bekleniyor. Uzun süren sakatlığının ardından topla çalışmalara başlayan Emre Akbaba'nın yanı sıra Martin Linnes de devre arasında takıma katılacak ilk isimler olacak.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da devre arası operasyonu önce takım içerisinde başlayacak.. Gençlerbirliği maçında kaybedilen 2 puanın ardından Ocak ayını işaret eden ve derbinin ardından ‘gidenler ve gelenler olacak’ diyerek futbolcularına açık bir mesaj gönderen Fatih Terim’in 2 transferi cebinde.. Yaz ayı transfer döneminde Martin Linnes’i kadro dışı bırakarak büyük bir yanlışa düşen Fatih Terim’in Norveçli oyuncusuna yeniden kapılarını açacağı öğrenilirken, tecrübeli futbolcunun çalışmalarına tam gaz devam etmesi ise geri dönüşün kanıtı oldu. Şu ana kadar 11 maçta görev almasına rağmen gol veya asist anlamında takımına herhangi bir katkı yapamadığı gibi performans olarak da kötü bir izlenim veren Mariano’yla yolların ayrılması beklenirken, Terim’in ligin ikinci yarısında Şener Özbayraklı ile Linnes’i sağ bekte kullanacağı ifade edildi.

EMRE AKBABA DÖNÜYOR
Martin Linnes’i cebine koyan Fatih Terim’in ikinci transferi ise Emre Akbaba olacak. Geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor maçında sakatlanarak camiayı kahreden yıldız orta sahanın antrenmanlara çıkması teknik heyeti bir hayli memnun ederken, 27 yaşındaki futbolcunun yaklaşık 5.5 ay sonra topa çalışmalara başlaması Galatasaray’da büyük sevinç yarattı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0