Derbinin ardından ceza!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim hafta sonu oynanılan Beşiktaş maçının ardından takımının ortaya koyduğu oyundan hiç memnun olmadığı basın toplantısında dile getirirken, yaptırımlarını uygulamaya resmen başladı. Daha önce açıkladığı programda Beşiktaş maçının ardından oyuncularına bir günlük izin verdiğini açıklayan İmparator, derbi sonrasında tesislere dönüş yolculuğunda takıma vermiş olduğu izni iptal ettiğini açıkladı.

Galatasaray'da teknik heyet, Beşiktaş mağlubiyeti sonrasında bu sezon ilk kez takıma ceza verdi. Teknik kadro derbi öncesi planlanan maçtan bir gün sonra yapılacak olan izini, teknik direktör Fatih Terim'in yaptığı basın toplantısından sonra iptal etti ve maçın ertesi gününe idman koydu. Galatasaraylı oyuncular derbinin ertesi günü, Florya'da toplanarak Çaykur Rize maçının hazırlıklarına başlamış oldu. 

YÖNETİMDEN AÇIKLAMA
Beşiktaş mağlubiyetinin ardından yönetimden hiçbir isim kameralar karşısına çıkmazken, yönetim içerisinden bazı isimler sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulundu. Mahmut Recevik, "Derbide oyun ve sonuç için hepimiz üzgünüz ama önümüze bakalım, Fatih hoca gerekeni yapar, aslan hocam sana güvenim hiç eksilmez. Mayıs sonuna 7 ay kaldı, herkes görecek" dedi. Yönetim kurulu üyesi Özgür Savaş Özüdoğru ise "Hamur sağlam, omurga sağlam, Hocamız sapasağlam ve farkındalığı çok yüksek. Müthiş hafta sonu futbol galibiyetiyle taçlanmadı belki ama hocamızla Mayıslar hep bizim!" şeklinde tweet attı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0