7DAYS EuroCup | Can sıkıcı mağlubiyet..

Galatasaray Doğa Sigorta, yer aldığı 7DAYS EuroCup D grubu 6.hafta maçında evinde Dolomiti Energia Trento'yu ağırladı. Karşılaşmanın ilk yarısında 14 sayılık üstünlük kuran Galatasaray Dopa Sigorta ikinci yarıda oynadığı kötü basketbol sonucunda karşılaşmayı 76-81 kaybetti ve gruptaki ikinci mağlubiyetini aldı. 

Maça Webster - Göksenin - Harrison - Whittington ve Auguste ilk beşiyle başlayan takımımız, ilk çeyreğe 5-0'lık seri ile başladı. Atmosferin şaşkınlığını sonradan atan konuk ekip yine 5-0'lık bir seri ile cevap verdi ve skoru eşitledi. Çeyreğin geri kalanında savunmada vitesi artıran Galatasaray Doğa Sigorta, rakibine sadece 14 sayı imkanı tanıdı ve ilk çeyreği 21-14 önde tamamladı. Trento ikinci çeyreğe daha etkili girip 4-0'lık seri yakalasa da Yenilmez Armada oyunun kontrolü sonradan ele geçirdi ve ilk yarı 40-26 lehimize sonuçlandı.

Üçüncü çeyreğe felaket başlayan takımımız, rakibin 7-0'lık serisi sonrası molaya gitti. Mola sonrası hücumda kendine gelen ekibimiz savunmada hiçbir varlık gösteremedi  ve son çeyreğe 61-56'lık skorla girildi. Kötü oyununa son çeyrekte de devam eden Ertuğrul Erdoğan'ın öğrencileri, bir ara skorda 67-74 geriye düştü. Sonradan kendine gelen Cimbom farkı kapatıp 75-74 öne geçse de İtalyan ekibin son dakikalarda Forray ile 4 sayılık hücumuna engel olamadı ve skor 75-78'e geldi. 30 saniye kala son hücumdan da yararlanamayan takımımız karşılaşmayı 76-81 mağlup tamamladı.

Takımımızda oyuncularımızın istatistikleri şu şekilde:

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0