Adem'e büyük şans!

Radamel Falcao ve Florin Andone'nin sakatlığı sonrasında hücum hattında kime şans vereceği merakla beklenen Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, son olarak Hollanda milli takım kampından Ryan Babel için gelen sakatlık haberi sonrasında takımdaki tek forvet olarak Adem Büyük'ü pamuklara saracak duruma geldi.. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Falcao ve Andone’nin yokluğunda teknik direktör Fatih Terim, hücum hattında elindeki tek oyuncu olarak Adem Büyük’e sarıldı.. Babel ile birlikte Terim’in ileri uçta oynatmayı düşündüğü Adem, önceki gün oynanan hazırlık maçında Ümraniyespor’a şık bir gol attı. Fizik olarak iyi durumda olan tecrübeli oyuncu, bu sezon forma giydiği tüm maçlarda mücadelesiyle taraftarın gözüne girmişti. Son olarak Estonya maçı öncesinde Hollanda milli takımının antrenmanında sakatlanan Ryan Babel'in ardından Adem takımdaki tek forvet olarak teknik heyetin elinde kaldı. Başakşehir karşılaşmasında ilk 11'de görev yapması beklenen Adem'e ileri uçta kimin eşlik edeceği ise merakla bekleniyor..

Öte yandan İmparator, milli ara öncesinde deplasmanda oynanılan son Gaziantep maçında olduğu gibi savunmada da yine Ahmet-Luyindama-Marcao üçlüsünü oynatmayı planlıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0