Kenan Karaman için formül hazır!

Devre arasında önemli bir operasyon gerçekleştirmeye hazırlanan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, geniş kadrosundaki yerli oyuncu kalitesini arttırmak ve gelecek vaadeden isimleri takımına kazandırmak istiyor. Bu minvalde çalışmalar yapan deneyimli teknik adam, yönetime verdiği listede ilk sıraya Kenan Karaman'ın adını yazdı.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; hücum hattına mücadele gücü yüksek ve savaşçı bir oyuncu isteyen Fatih Terim, sezon sonunda oynanacak olan Avrupa Şampiyonası'na da dikkat çekerek Kenan Karaman'ı istedi. Gurbetçi oyuncuyu beğendiğini dile getiren İmparator, yönetime verdiği listede Kenan için şartların zorlanmasını talep etti. Fortuna Düsseldorf yönetimiyle görüşen Galatasaray yönetimi Kenan Karaman için ilk olarak satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sunarken, Alman kulübünden gelecek cevaba göre bonservis bedeli olarak da 2 milyon Euro teklif etmeye hazırlanıyor. 

Sol kanatta forma giyen 1994 doğumlu oyuncu Bundesliga'da bu sezon çıktığı 8 maçta toplamda 431 dakika süre aldı ve 1 kez gol sevinci yaşadı. Euro 2020 vizesi alan Türkiye milli takımının kadrosunda yer alan ve düzenli olarak forma şansı bulan Kenan, eleme maçlarında 5 maçta görev yaptı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0